Korttelipesis

Korttelipesistä kahdeksalla kentällä

Kesän kunniaksi Siilinjärven Pesis järjestää yhdessä Uutis-Jousen kanssa korttelipesistä ympäri Siilinjärveä. Korttelipesis on suunnattu 6–12-vuotiaille lapsille. Tavoitteena on viedä harrastuskokeilua yhä lähemmäksi lapsiperheitä. Kokeilut ovat maksuttomia. Ne eivät vaadi sitoutumista tai ennakkoilmoittautumista.

SiiPellä on paljon matalan kynnyksen toimintaa ympäri vuoden pienemmille lapsille sekä joukkuetoimintaa kilpapuolella. Haluamme huomioida myös kouluikäisten harrastamista ja kannustaa heitä liikkumaan monipuolisesti ja lajikokeiluun kannustaen. Kierroksilla toteutamme alkuun liikunnallisia rastipisteitä ja viitepelejä sekä osallistujamäärän mukaan pesäpallon pelaamista, johon myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. Korttelipesiksestä on hyvä hakea pesiskipinää ja liittyä myös napero- ja pesiskouluun tai jopa joukkuetoimintaan mukaan.

Korttelipesiksessä on paikalla koulutetut ohjaajat sekä riittävä välineistö tapahtumien järjestämiseen. Tarvitset vain sään mukaisen varustuksen ulkoliikuntaan ja juomapullon mukaan.