SiiPesydän

1. SYKKIIKÖ SINULLA SIIPESYDÄN?

Siilinjärven Pesiksen joukkueet Naperoista Superpesisjoukkueisiin ovat valmistautuneet pesiskauteen 2020, mutta valmistautuminen ylle on noussut Korona-viruksen myötä tummia pilviä. Tällä hetkellä haluamme olla edistämässä kaikkien terveyttä ja muistuttamassa että pidetään kaikki yhdessä toisistamme huolta.

Myös usean yhteistyökumppanimme liiketoiminnan ylle on noussut tummia pilviä ja ymmärrämme että heidän resurssit kohdistuvat tällä hetkellä oman olemassaolon ja työpaikkojen turvaamiseen. Me haluamme tehdä parhaamme ja kannustaa jäseniämme, pelaajiamme ja toimijoitamme käyttämään mahdollisuuksien mukaan paikallisia palveluita nyt ja tulevaisuudessa.

Muun muassa SiiPen iltapäiväkerhotoiminnan keskeytys, pesäpallokauden alkaminen yhtä tai mahdollisesti kahta kuukautta ajateltua myöhemmin sekä epävarmuus koko tilanteesta aiheuttaa rakkaalle seurallemme taloudellisia haasteita. Meidän on reagoitava nyt.

Olemme saaneet joitain yhteydenottoja yksityishenkilöiltä ja yrityksiltä, miten tilanne vaikuttaa pesäpallokauteen sekä siitä voisivatko he olla tukemassa seuraa jotenkin tässä täysin poikkeuksellisessa tilanteessa. Suomalaisten, savolaisten ja siilinjärveläisten yhteen hiileen puhaltaminen ja halu auttaa tässä kaikkia koskettavassa haastavassa tilanteessa on ollut ihailtavaa.

Seuramme on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka perimmäinen tarkoitus on liikuttaa siilinjärveläisiä lapsia, nuoria ja aikuisia sekä edustusjoukkueen kautta tarjota savolaisille pesäpallon ystäville unohtumattomia kokemuksia Superpesiksen parissa.

SiiPessä yhteisö, yhteistyö ja yhdessä tekeminen on aina ollut se voimavara, jonka avulla olemme päässeet saavuttaneet tilanteen, joka meillä nyt on. SiiPen taustalla ei ole suuria rahoittajia vaan kaikki SiiPen seuran ja joukkueiden rahoitus on jo pitkään tullut iltapäiväkerhosta, jäätelökioskilta, paikallisilta yrityksiltä sekä katsojiltamme, unohtamatta upeasti toiminnassa mukana olevia vanhempia ja joukkueiden tekemiä talkoita.

Seuraavat viikot tulevat olemaan työntäyteisiä, mutta vaikka tilanne on haastava se ei teidän avullanne ole mahdoton. Käynnistämme SiiPesydän-kampanjan, jonka myötä listaamme tälle sivulle mahdollisuuksia, jolla kuka tahansa Teistä voi tukea SiiPeä omien resurssien mukaisesti.

Katso vierestä tämän hetkiset mahdollisuudet osallistua tukemiseen.

2. Tavat tukea SiiPeä

Tähän alle on listattu tavat jolla voit olla mukana tukemassa SiiPeä tässä poikkeustilanteessa.

Fanituotteet

SiiPen uusittu fanikauppa avattiin tänä keväänä yhdessä Unique Branding:n kanssa. Tilattavana uusia tuotteita uudella ilmeellä. Myytävänä myös seurojan tueksi ideoitu GameSaver-paita, jonka avulla voit tukea isommin SiiPen toimintaa.

Ostoksille tästä

Liity jäseneksi

SiiPen jäsenenä tuet SiiPen seuratoimintaa ja saat käyttöösi lukuisia yhteistyökumppaneidemme etuja.

Lisätietoa jäsenyydestä ja ilmoittautumislomake täällä

TILAA RUUTU+ JA TUE SIIPEÄ

Neljän kuukauden Ruutu+-tilaus on nyt saatavissa huippuedulliseen hintaan 39,90 €. Mikä parasta, käyttämällä tilausta tehdessäsi seurakoodia oma kotiseurasi saa jokaisesta myydystä tilauksesta 15 euron komission (sis. alv.). Tarjous on voimassa 30.9.2020 saakka.

Neljän kuukauden jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana normaalihintaan 9,95 €/kk, mutta tilauksen voi irtisanoa aina maksetun jakson loppuun. Samalla Ruutu+ -tilauksella näkee huippupesismatsien lisäksi valtavasti Ruudun muuten maksullista sisältöä, kuten muuta urheilua, kansainvälisiä huippusarjoja, leffoja, lastenohjelmia ja kotimaiset kärkiviihteet ennakkoon.

TOIMI NÄIN

1) Siirry osoitteeseen www.ruutu.fi/lahjakortti
2) Kopioi valitsemasi joukkueen koodi alta ja syötä se koodi-kenttään 3) Klikkaa lähetä ja seuraa ohjeita

MIESTEN SUPERPESIS | SIILINJARVIMIEHET20

NAISTEN SUPERPESIS | SIILINJARVINAISET20

Haluatko osoittaa muuta tukea seuralle?

Mikäli mielessäsi on muu rahallinen tai toiminnallinen tuki SiiPelle, ole meihin yhteydessä.

3. Haluamme auttaa

Siilinjärven Pesiksessä ymmärretään että vallitseva tilanne koskettaa meitä kaikkia tavalla tai toisella, emmekä ole ainoa taho, joka tilanteessa joutuu ahtaalle. Tämän vuoksi haluamme olla avuksi eri tahoille myös tässä tilanteessa. Olipa tarve sitten henkilökohtainen kaupassa käynti tai tarvitset esimerkiksi yrityksellesi näkyvyyttä tai toiminnallista apua, niin ole meihin yhteydessä. Keksitään keino kuinka SiiPe ja sen toimijat voisivat auttaa juuri sinua.

Esimerkkejä toimista joilla haluamme auttaa yhteiskuntaa eteenpäin.

SiiPe luovuttaa verta ja haastaa muut mukaan – #Luovutustalkoot

Siilinjärven Pesis haastaa kaikki urheiluseurat ja seuratoimijat luovuttamaan verta ja muistuttaa verenluovutuksen tärkeydestä poikkeusaikana. Katso video verenluovutuksesta.

Yrityksesi näkymään SiiPen sosiaalisen median kanavissa

Tarjoamme yrityksille SiiPen sosiaalisen median kanavat käyttöön veloituksetta. Toivomme voivamme tällä tavoin jakaa tietoa palveluista tai infosta jota haluat välittää mahdollisimman laajalle.

Mikäli sinulla on päivitys jonka haluaisit jaettavan SiiPen kanavissa, ole yhteydessä.

Yhdessä me selviämme takaisin normaaliin arkeen!

Marko Heikkinen
040 774 1586
marko.heikkinen@siipe.fi
toiminnanjohtaja
Siilinjärven Pesis ry