SiiPe Charity 9.7.2019

SiiPe Charity

-hyväntekeväisyysottelu 9.7.2019

Siilinjärven Pesis järjestää SiiPe Charity -nimellä kulkevan hyväntekeväisyysottelun tiistaina 9.7. SiiPe saa tuossa ottelussa vastaansa viime kauden hopeajoukkueen Kouvolan Pallonlyöjät. Hyväntekeväisyysottelulla kerätään rahalahjoitus Kime4Kids -organisaatiolle.

SiiPe Charity -otteluun on vapaa pääsy yleisölle. Vapaan pääsyn mahdollistaa otteluisäntä Yara Suomi

Hyväntekijänä ovat mukana myös ottelun pääyhteistyökumppani Siilinjärven kunta sekä muut ottelun yhteistyökumppanit. Hyväntekeväisyyspotti koostuu SiiPen yhteistyökumppaneiden ja SiiPen lahjoituksesta.

SiiPe Charity -ottelussa SiiPe luovuttaa hyväntekeväisyysshekin Kime4Kids ry:n perustajalle entiselle huippujääkiekkoilijalle Kimmo Timoselle, joka saapuu katsomaan ottelua. Kime4Kidsin perinteinen Charity Golf -tapahtuma järjestetään Siilinjärven Tarina Golfissa saman viikon lauantaina 13.7.2019 jo 10. kertaa.

SiiPe Charity -tapahtumassa nähdään myös tuore jääkiekon maailmanmestari ja vastikään kolmen vuoden NHL-sopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa solminut siilinjärveläislähtöinen jääkiekkoilija Eetu Luostarinen. Eetun mukana tapahtumaan saapuu jääkiekon MM-kultamitali, jota yleisö pääsee ihailemaan. ”Eikka” ei ole vieras näky Mantulla ja pesiskentillä. Pesäpallossa Eetu Luostarisen kasvattajaseura on SiiPe, kun hän pelasi pesäpalloa aina D-ikään saakka. Eetun veli Tommi Luostarinen on SiiPen Superpesisjoukkueen kakkospelinjohtaja.

SiiPe Charity -hyväntekeväisyysottelu: SiiPe – KPL tiistaina 9.7.2019 klo 18.00 Mantun pesäpallostadionilla

Hyväntekijät 

Otteluisäntä
Yara Suomi Oy

Pääkumppanit
Siilinjärven kunta
Maaningan Osuuspankki
Maanrakennus V. Inola

Kumppanit
Fontanella
HalpaHalli
Innocum
Kahvila-Konditoria Tunninen & Supinen
Kiho / Mastercom Oy
KoneNeliö
Kuljetusliike Marko Tuomainen Ky
LähiTapiola Savo
Optikko Tirkkonen
POP Pankki Siilinjärven Osuuspankki
Ravintola Next Step
Säästöpankki Optia
Ilkka Eemeli Laari
Intersport Siilinjärvi
Fit Wok Kuopio

© Siilinjärven Pesis ry | Mantunkuja 2, 71800 Siilinjärvi | toimisto@siipe.fi

Nettisivut: UNELMA Creative