Harrastamaan

Liity sinäkin SiiPen iloiseen pesisperheeseen!

Pesäpallo on erinomainen liikuntamuoto motoristen perustaitojen harjoittelemiseen. Pesäpallossa opitaan monipuolisesti erilaisia taitoja, kuten juoksemista, heittämistä, kiinniottoa sekä pallon lyömistä mailalla. Monipuolisuuden lisäksi pesis viehättää sen taktisuudellaan.

SiiPen tavoitteena on pitää harrastamisen aloittamisen kynnys matalalla. Lasten ja nuorten osalta pesäpallon harrastaminen on kohtuullisen edullista. SiiPe tarjoaa Napero- ja Pesiskouluryhmien harjoituksissa varusteet, joten ainakaan heti alkuun niitä ei tarvitse hankkia.

Talvikaudelle 2023-2024 perheen pienimmille (3-5v.) tarjotaan liikkumisen iloa yhdessä vanhempien kanssa PerhePesiksen merkeissä ja uutena toimintana tarjoamme 6-10 vuotiaille talvikaudella 2023-2024 mahdollisuutta harjoitella pesäpalloa sisätiloissa. Lisätietoja PerhePesiksestä ja K Pesiskoulusta saat niiden omilta sivuilta.

SiiPellä on juniorijoukkueet G-junioreista aina C-junioreihin asti sekä tytöissä että pojissa. Mikäli haluat liittyä suoraan ikäistesi lajiryhmiin voit olla yhteydessä valmentajiin tai joukkueenjohtajiin. Yhteystiedot löytyvät joukkueiden sivuilta.

Jos tulee kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä toimistolle!

toimisto@siipe.fi