Harrastamaan

Liity sinäkin SiiPen iloiseen pesisperheeseen!

Pesäpallo on erinomainen liikuntamuoto motoristen perustaitojen harjoittelemiseen. Pesäpallossa opitaan monipuolisesti erilaisia taitoja, kuten juoksemista, heittämistä, kiinniottoa sekä pallon lyömistä mailalla. Monipuolisuuden lisäksi pesis viehättää sen taktisuudellaan.

SiiPen tavoitteena on pitää harrastaminen aloittamisen kynnys matalalla. Lasten ja nuorten osalta pesäpallon harrastaminen on kohtuullisen edullista. SiiPe tarjoaa Napero- ja Pesiskouluryhmien harjoituksissa varusteet, joten ainakaan heti alkuun niitä ei tarvitse hankkia.

3-5-vuotiaat voivat tulla kokeilemaan pesisharrastusta Naperopesisharjoituksissa ja 6-10-vuotiaille on oma K Pesiskoulu. Lisätietoja Naperopesiksestä ja K Pesiskoulusta saat niiden omilta sivuilta.

SiiPellä on juniorijoukkueet G-junioreista aina B-junioreihin asti sekä tytöissä että pojissa. Mikäli haluat liittyä suoraan ikäistesi lajiryhmiin voit olla yhteydessä seuran junioripäällikkö Niko Malvilaan.

Aikuisille harrastajille SiiPellä on oma Kuntopesis-ryhmä, joka kuntoilee ja harjoittelee ympäri vuoden kaksi kertaa viikossa. Kuntopesistoiminnasta voit olla yhteydessä Suvi Huttuseen.

Junioripäällikkö

Niko Malvila
045 161 0141
niko.malvila(at)siipe.fi

Kuntopesis

Suvi Huttunen
050 321 3155
suvi.76.huttunen(at)gmail.com

© Siilinjärven Pesis ry | Mantunkuja 2, 71800 Siilinjärvi | toimisto@siipe.fi

Nettisivut: UNELMA Creative