Harrastamaan

Liity sinäkin SiiPen iloiseen pesisperheeseen!

Pesäpallo on erinomainen liikuntamuoto motoristen perustaitojen harjoittelemiseen. Pesäpallossa opitaan monipuolisesti erilaisia taitoja, kuten juoksemista, heittämistä, kiinniottoa sekä pallon lyömistä mailalla. Monipuolisuuden lisäksi pesis viehättää sen taktisuudellaan.

SiiPen tavoitteena on pitää harrastamisen aloittamisen kynnys matalalla. Lasten ja nuorten osalta pesäpallon harrastaminen on kohtuullisen edullista. SiiPe tarjoaa Pesisliikkareissa ja Pesiskoulun harjoituksissa varusteet, joten ainakaan heti alkuun niitä ei tarvitse hankkia.

Kesällä 2024 SiiPe järjestää perheen pienille Kunnariketun Pesisliikkaritoimintaa ja yhteistyössä Savon Voiman kanssa Pesiskoulua hiukan isommille lapsille. Näihin kesän toimintoihin pääset tutustumaan Harrastamaan sivuston kautta.

SiiPellä on juniorijoukkueet G-junioreista aina C-junioreihin asti sekä tytöissä että pojissa. Mikäli haluat liittyä suoraan ikäistesi lajiryhmiin voit olla yhteydessä valmentajiin tai joukkueenjohtajiin. Yhteystiedot löytyvät joukkueiden sivuilta.

Jos tulee kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä toimistolle!

toimisto@siipe.fi