Harrastamaan

Liity sinäkin SiiPen iloiseen pesisperheeseen!

Pesäpallo on erinomainen liikuntamuoto motoristen perustaitojen harjoittelemiseen. Pesäpallossa opitaan monipuolisesti erilaisia taitoja, kuten juoksemista, heittämistä, kiinniottoa sekä pallon lyömistä mailalla. Monipuolisuuden lisäksi pesis viehättää sen taktisuudellaan.

SiiPen tavoitteena on pitää harrastaminen aloittamisen kynnys matalalla. Lasten ja nuorten osalta pesäpallon harrastaminen on kohtuullisen edullista. SiiPe tarjoaa Napero- ja Pesiskouluryhmien harjoituksissa varusteet, joten ainakaan heti alkuun niitä ei tarvitse hankkia.

3-5-vuotiaat voivat tulla kokeilemaan pesisharrastusta Naperopesisharjoituksissa ja 6-10-vuotiaille on oma K Pesiskoulu. Lisätietoja Naperopesiksestä ja K Pesiskoulusta saat niiden omilta sivuilta.

SiiPellä on juniorijoukkueet G-junioreista aina B-junioreihin asti sekä tytöissä että pojissa. Mikäli haluat liittyä suoraan ikäistesi lajiryhmiin voit olla yhteydessä valmentajiin tai joukkueenjohtajiin. Yhteystiedot löytyvät joukkueiden sivuilta.

Aikuisille harrastajille SiiPellä on oma Kuntopesis-ryhmä, joka kuntoilee ja harjoittelee ympäri vuoden kaksi kertaa viikossa. Kuntopesistoiminnasta voit olla yhteydessä Heini Pylkköseen.

Naperopesis ja Pesiskoulu

Tommi Luostarinen
044 259 8337
tommi.luostarinen@siipe.fi

Kuntopesis

Heini Pylkkönen
040 504 2296
heinipy(at)gmail.com