Kuntopesis

KUNTOPESIS

SiiPen Kuntopesis on hulvattoman hauska sekaporukka, johon kaikilla aikuisilla on mahdollisuus liittyä.

SiiPen Kuntopesisryhmässä harjoitellaan ja pelataan pesistä rennoissa merkeissä – kaikilla aikuisilla on mahdollisuus tulla mukaan. Osallistuminen kustantaa ainoastaan seuran jäsenmaksun verran ja jäsenenä saat SiiPen rahanarvoiset jäsenedut käyttöösi. Olemme pelanneet puulaakipesäpalloa lähikuntien joukkueiden kanssa jo useampana kesänä. Toiminta jatkuu myös kesällä 2023. Pelihommiin on mahdollista osallistua oman innokkuuden mukaan normaalin harjoittelun lisäksi. Puulaakipelien kustannuksista vastaavat pelitoimintaan osallistuvat pelaajat.

Toimintaa ympäri vuoden

Talvella pelaamme sählyä ja sään salliessa myös höntsäkiekkoa sekä treenaamme kuntosalilla. Mukavaa yhdessä tekemistä siis riittää ympäri vuoden!

Kesän harjoitusaikataulut tarkentuvat myöhemmin. Aikataulujen tarkennettua, ajan tasalla olevat harjoituspaikat ja -ajat löydät Nimenhuudosta. Kesän harjoituksissa heitellään, lyödään ja joka kerta pyritään myös pelaamaan rentoa peliä tai Hitteriä.

Mikäli innostusta löytyy, tehdään myös peliharjoituksia, lyödään rajalyöntejä ja näpyjä sekä lyödään eri tilanteisiin. Seuran puolesta harjoituksissa on mailat ja pallot, sekä jonkin verran räpylöitä ja kypäriä. Kuntopesistä pelataan naisten pallolla ja naisten rajoilla. Jokainen huolehtii itse oman vakuutuksensa.

Teemme Kuntopesisryhmän kanssa myös talkoita (oman innostuksen mukaan) ja kerätyillä varoilla hankitaan asuja sekä järjestetään illanviettoja. Kuulumme yhtenä osana Siilinjärven Pesis ry:n toimintaan ja teemme seuran kanssa tiivistä yhteistyötä molemmin puolin.

Tervetuloa kuntoilemaan pesiksen parissa!

Kysy lisää Kuntopesiksestä!

Sari Leskinen
sarisusannaleskinen(at)gmail.com

Heini Pylkkönen
heinipy(at)gmail.com

TOIMINTAKALENTERI