SiiPe Trainee

SiiPe Trainee

SiiPe tarjoaa harjoittelupaikkoja eri alan opiskelijoille opintojen eri vaiheissa.

Harjoittelijana pääset tutustumaan Suomen perinteikkäimmän pesäpalloseuran arkeen ja osallistumaan aktiivisesti ajankohtaisiin projekteihin omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Seurayhteisössä on harjoittelupaikkoja liikunnan, viestinnän ja kaupallisen toiminnan tiimeissä.

Liikunta-alan tiimeissä työskennellään pesäpallovalmennuksen parissa tai ryhmänohjaustehtävissä mm. SiiPen järjestämällä Kesisleirillä ja juniori-joukkueiden kanssa. Jos olet esimerkiksi fysioterapeutti-opiskelija tai liikunnan-ohjaaja opiskelija, niin tervetuloa harjoittelijaksi!

Kaikessa toiminnassa korostuu välittäminen, yhdessä tekeminen ja lapsilähtöisyys.

Viestintätiimit sekä miesten että naisten edustusjoukkueissa vastaavat koko seurayhteisön viestinnästä. Ajankohtaiset projektit liittyvät mm. edustusjoukkueisiin, juniorityöhön, pelikuvauksiin, kumppanuuksiin ja vastuullisuusviestintään.

Kaupallinen tiimi vastaa seurayhteisön yhteistyökumppanuuksista ja tapahtumatuotannosta. Harjoittelijana pääset osallistumaan mm. kumppanisisältöjen suunnitteluun ja toteutukseen sekä tapahtumatuotannossa esimerkiksi lipunmyyntiin, taukokisoihin, fanituotemyyntiin yms.

Harjoittelujaksot ovat pääasiallisesti kolme kuukautta, mutta räätälöitävissä kunkin harjoittelijan yksilölliseen tilanteeseen. Trainee-haku on jatkuva ja voit jättää hakemuksesi milloin vain. Muista kertoa milloin haluaisit aloittaa harjoittelusi.

Ota yhteyttä sähköpostilla toimisto(at)siipe.fi ja kerro yhteystiedoistasi, harjoittelustasi, opiskelupaikastasi, vahvuuksistasi, harjoittelusi aloitusajankohdasta ja tietenkin siitä, miksi haluat tulla Siilinjärven Pesikseen harjoitteluun.

Opinnäytteet

Haluatko tehdä lopputyösi (opinnäytetyö, pro gradu) SiiPeen liittyen? Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro ajatuksestasi.

Ota yhteyttä

toimisto@siipe.fi