Kumppanit

SiiPe yhteistyökumppanina

Siilinjärven Pesiksen naisten edustusjoukkue pelaa kaudella 2022 naisten Ykköspesistä ja miesten edustusjoukkue puolestaan Suomensarjaa.

SiiPe edustaa Siilinjärveä niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti ja on arvostetuimpia pesäpalloseuroja Suomesa. Pesäpalloa pelataan toukokuusta syyskuuhun sekä talven kalenteria täydentää harjoitusottelut halleissa. SiiPen edustusjoukkueiden kotiottelut kaudella 2022 pelataan perinteisellä Mantun pesäpallostadionilla.

Pelaajapolkumme Naperopesiksestä pesäpalloilun huipulle on lähes katkeamaton. Naperopesiksen ja Pesiskoulun kautta lajiin tutustuvat saavat oppia lajista ja lajiryhmissämme on joukkueita aina G-junioreista B-junioreihin sekä tytöissä että pojissa.

SiiPe tarjoaa kiinnostavia yhteistyömahdollisuuksia alueen yrityksille. Pyrimme olemaan avuksenne muun muassa näkyvyyden lisääjänä, myynnin kasvattajana, verkostoitumisessa, työhyvinvoinnin saralla sekä yhteiskuntavastuun kehittäjänä. Haluamme olla kumppaneiden kanssa menossa YHDESSÄ YLÖSPÄIN.

Yhteistyökumppanimme mahdollistavat kilpailullisen menestyksen tavoittelun lisäksi matalan kynnyksen liikuntaharrastuksen seurassamme. Kumppaneidemme kanssa haluamme tuottaa laadukkaita elämyksiä lapsille, nuorille ja aikuisille niin pesäpallokentällä kuin sen ulkopuolellakin. Kumppaninamme voit olla mukana tukemassa niin juniori- kuin edustuspesäpalloa ja hyötyä SiiPen verkostosta monitahoisesti.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä SiiPen kanssa? Tervetuloa tekemään molempia hyödyttävää urheilumarkkinointia ja yhteistä hyvää. Kerromme mielellämme enemmän lajistamme, seurastamme ja erilaisista yhteistyömahdollisuuksista. Jätä yhteystietosi lomakkeen kautta ja olemme teihin yhteydessä.