Kumppanit

SiiPe yhteistyökumppanina

Siilinjärven Pesiksen naisten ja miesten edustusjoukkueet pelaavat kaudella 2021 pesäpalloilun pääsarjassa Superpesiksessä! Edellisen kerran molemmat edustusjoukkueet ovat olleet yhtä aikaa pääsarjassa vuonna 1998.

Superpesis on suomen kesän toiseksi seuratuin palloilulaji ja SiiPe edustaa Superpesiksessä Siilinjärven lisäksi koko Pohjois-Savoa. Superpesistä pelataan toukokuusta syyskuuhun sekä talven kalenteria täydentää Halli-SM -turnaukset. Miesten Superpesiksen kausi käsittää 30 runkosarjaottelua 14 eri paikkakunnalla. SiiPen 15 kotiottelua kauden 2021 runkosarjassa pelataan perinteisellä Mantun pesäpallostadionilla. Naisten Superpesiksessä joukkueita on 12 ja runkosarjan otteluita 24.

Pelaajapolkumme Naperopesiksestä pesäpalloilun huipulle on lähes katkeamaton. Naperopesiksen ja Pesiskoulun kautta lajiin tutustuvat saavat oppia lajista ja lajiryhmissämme on joukkueita aina G-junioreista B-junioreihin sekä tytöissä että pojissa. Lisäksi sekä miesten että naisten kakkosjoukkueet pelaavat suomensarjassa ja kolmannet joukkueet maakuntasarjoissa.

SiiPe tarjoaa kiinnostavia yhteistyömahdollisuuksia alueen yrityksille. Pyrimme olemaan avuksenne muun muassa näkyvyyden lisääjänä, myynnin kasvattajana, verkostoitumisessa, työhyvinvoinnin saralla sekä yhteiskuntavastuun kehittäjänä.

Yhteistyökumppanimme mahdollistavat kilpailullisen menestyksen tavoittelun lisäksi matalan kynnyksen liikuntaharrastuksen seurassamme. Kumppaneidemme kanssa haluamme tuottaa laadukkaita elämyksiä lapsille, nuorille ja aikuisille niin pesäpallokentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä SiiPen kanssa? Tervetuloa tekemään molempia hyödyttävää urheilumarkkinointia ja yhteistä hyvää. Kerromme mielellämme enemmän lajistamme, seurastamme ja erilaisista yhteistyömahdollisuuksista. Jätä yhteystietosi lomakkeen kautta ja olemme teihin yhteydessä.