Juniorit

SiiPen juniorit

SiiPe tunnetaan laadukkaasta ja pitkäjänteisestä juniorityöstään. Viimeisimpinä osoituksina tästä on isolta osin omilla kasvateilla ja savolaisilla pelaajilla saavutetut sarjanousut. Naisten nousu ensin Ykköspesikseen (2018) ja sen jälkeen nousu Superpesikseen (2019) sekä miesten edustusjoukkueen nousu Superpesikseen (2018). Vuonna 2018 ja 2019 Suomen mestaruutta Joensuun Mailan paidassa olivat voittamassa SiiPen kasvatit Matias Hänninen, Henri Litmanen.

Siilinjärven Pesiksellä on juniorijoukkueita kaikissa tytöissä G-junioreista B-junioreihin ja pojissa G-junioreista C-junioreihin.

Tästä linkistä pääsee tutustumaan SiiPen junioripolku suunnitelmaan vuosille 2023-2027.

SiiPen juniorit pelaavat kesäisin useita otteluita Siilinjärven pesäpallokentillä.  Junioreiden pelit ovat erittäin viihdyttävää katsottavaa ja myös he kaipaavat yleisön kannustusta. Pääkenttiämme ovat Manttu ja POP-areena, joista löytyy myös hyvät katsomotilat kioskipalveluineen. Aina peleihin ei kuitenkaan ole mahdollista mennä paikan päälle. Myös junioreiden pelejä on nykyisin mahdollista katsoa suoratoistopalveluiden kautta. Peleistä on olemassa myös tallenteita. SiiPen junioreiden pelejä pääset helpoiten seuraamaan Junnut Pelaa Pesistä Youtube-kanavalla osoitteessa: Junnut Pelaa Pesistä

Mikäli olet kiinnostunut liittymään SiiPen joukkuetoimintaan mukaan pelaajana, toimijana tai kumppanina, ole yhteydessä suoraan joukkueenjohtajiin.