SiiPen F-pojat hiovat lajitaitoja ja yhteishenkeä pelikesää varten

SiiPen F-pojat ovat harjoitelleet marraskuusta lähtien kaksi kertaa viikossa: keskiviikkoisin Hamulan koululla ja sunnuntaisin Siilinlahden koululla. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 11 poikaa, jotka ovat iältään 8–10-vuotiaita.

Pojat ovat hioneet lyöntitekniikoita, pallon heittämistä ja kiinniottamista sekä lukkarointia. Eli ihan lajin perustaitoja on ollut syksyn ja talven aikana tarkoituskin harjoitella. Talven harjoitusten myötä pojat ovat tutustuneet toisiinsa ja samalla kasvattaneet joukkueen yhteishenkeä tulevaa kesää varten. Poikien suosikkipelejä harjoituksissa ovat olleet mm. lyönti- ja näpymylly sekä jaffapallo.

Osa pojista osallistui myös seuran järjestämään lukkarikoulutukseen tammikuun lopussa. Pojille oli hieno kokemus päästä Teemu Kinnusen lukkarioppiin. Nimmareiden ja yhteiskuvien ottamiset olivat myös hyvin tärkeitä koulutuksen ohella.

Ensi kesältä pojat kertovat odottavansa jo innolla tulevia pelejä. Joukkue osallistuu aluesarjaan ja pelejä pelataan ympäri Itä-Suomea. Leirit ovat tietenkin niitä odotetuimpia kesän tapahtumia. Joukkue osallistuu ensin 16.–18.6. Kunnarileirille Jyväskylässä. Elokuun alussa on puolestaan vuorossa viisi päivää kestävä valtakunnallinen Naperoleiri Haminassa.
Pelikautta ja leirikesää odotellessa siis mennään hiljalleen kohti ulkoharjoittelukautta!

F-poikien nettisivu