SiiPen kestosuosikit Naperopesis ja K-Pesiskoulu tulevat taas

Siilinjärven Pesiksen suositut Naperopesis ja K-Pesiskoulu jatkuvat tuttuun tapaan kesäkuukausina. Toimintaa järjestetään kolmella eri kentällä mahdollistaen pienille ja hiukan isommillekin lapsille liikunnallista toimintaa lähellä kotiympäristöä. Ryhmät starttaavat 5.6.2023.

SiiPe haluaa tarjota perheille mahdollisuuden edulliseen kesäharrastukseen. Naperopesis- ja pesiskoulutoimintaan pääsee halutessaan mukaan täysin maksutta. Suosituksena on kuitenkin, että osallistuja liittyisi seuran jäseneksi.

Naperopesiksessä (3–6-vuotiaat) harjoitellaan liikunnallisia taitoja erilaisten pelien ja leikkien avulla sekä lajillisia harjoitteita pallon käsittelystä lyömisen saloihin. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Naperopesikseen tästä.

K-Pesiskoulussa (7–10-vuotiaat) tehdään liikunnallisten ominaisuuksien harjoitteita sekä keskitytään suunnitelmallisesti pesäpallon harjoitteluun niin heitto- kuin lyöntitekniikan alkeiden parissa. K-Pesiskoulu sopii erinomaisesti heille, jotka haluavat tulla kokeilemaan, voisiko pesäpallo olla oma mukava juttu. Jos innostusta löytyy, on K-pesiskoulusta mahdollista siirtyä sujuvasti oman ikäisten joukkuetoimintaan mukaan. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.

Toiminnan suunnittelusta vastaa SiiPen junioripäällikkö Jari Komulainen. Ohjaajana toimii Emmi Julkunen yhdessä reippaiden apuohjaajien kanssa.

Naperopesiksen tukijana toimii Yara ja Pesiskoulun tukijana Kesko.

Tervetuloa ilolla liikkumaan!

Lisätiedot:
Junioripäällikkö Jari Komulainen, puh. 040 754 0783, jari.komulainen@siipe.fi