,

Siipettärien kauden pistetili auki

Siipettäret matkasivat kauden ensimmäiselle vieraspelireissulle Lappajärvelle. Kotijoukkue oli tyly emäntä ja piti vieraat juoksuitta ensimmäisen jakson ajan. Tehtävässä auttoi Siipettärien heikko, merkkivirheiden sävyttämä sisäpeli. Kovalyöntinen Lappajärven joukkue löi tarvittavat juoksut ja ensimmäinen jakso päättyi sen voittoon 3-0.

Siipettäret tulivat toiselle jaksolle sisuuntuneina. Ulkopeli oli ensimmäistä jaksoa varmempaa ja tilanteitakin alkoi syntyä, kun lyönnit napsuivat kohdilleen. Neljänteen vuoropariin lähdettiin tasalukemissa 2-2. SiiPe puristi väkisin kaksi juoksua ja, kun oma ulkopeli oli tiivistä, päättyi toinen jakso Siipettärien voittoon 2-4.

Superissa Siipettäret rakensivat heti ajolähdön, josta saatiin yksi juoksu. Lappajärvi teki omalla sisävuorollaan tarpeelliset kaksi juoksua ja ottelu päättyi lukemiin 2-1. Näin Siipettäret saivat kotiin viemisiksi yhden sarjapisteen. Palkinnot kävivät pokkaamassa ansaitusti joukkueen nopsakintut Tiia-Mari Veikanmaa ja Aino Mononen, jotka rakensivat kovalla prosentilla tilanteita kärjestä.

Ottelussa oli paljon hyvää, vaikka pistesaalis jäikin tällä kertaa pieneksi. Siipettäret onnistuivat hienosti nollaamaan ensimmäisen jakson ja pystyivät hyvin nostamaan tasoaan toiselle jaksolle sekä sisä- että ulkopelissä. Peli on pienistä asioista kiinni ja kun nämä yksityiskohdat saadaan kohdilleen, on odotettavissa lisäpisteitä pistepottiin.

Seuraavan kerran Siipettäret pelaavat ykköspesistä keskiviikkona 25.5. Jyväskylän Kirittäriä vastaan. Ottelu on OP Pohjois-Savon ”2in1” jäsenetupeli. Tervetuloa sankoin joukoin Mantulle kannustamaan!