Talkootyössä on voimaa

Ovi avautuu toimistoon. Ilmassa tuoksuu tuore kahvi. Ulkoa kuuluu vasaran kopse ja tasaista puheensorinaa. Talkoolaiset ovat saapuneet paikalle tekemään pyyteetöntä työtä seuran eteen. Omaa työpanostaan he ovat tarjonneet jo useita vuosia, jopa vuosikymmeniä.

Talkoolaisille Manttu ja POP Areena ovat paikkoja, joissa he viettävät aikaa yhdessä. Katsastavat paikkoja, kehittelevät uutta seuran etua ja toimivuutta ajatellen ja pitävät yleisesti huolta lajin kannalta tärkeistä suorituspaikoista. Viimeisimmäksi he rakensivat POP Areenalle koppeja kirjureille, etteivät sateet tai paahteet häiritse tärkeän tehtävän suorittamista.

Meillä SiiPessä talkoolaiset ovat auttamassa aina, kun tarve vaatii. Onneksi näin, vaikka talkoolaisten puute on puhututtanut valtakunnallisesti. Heitä tarvittaisiin, mutta vapaaehtoisia ei löydy. Talkootyö on seuratoiminnalle elinehto. Toivottavasti saamme lajista riippumatta levitettyä talkootyön iloa ja hyvää henkeä, jotta tämä tärkeä työpanos jatkuisi myös tulevaisuudessa.

Meidän omasta talkooporukastamme muutamat ovat hiljattain saavuttaneet kunnioitettavia ikiä. Tänään tästä porukasta 75-vuotispäiväänsä viettää Hannu Kiiski. Erityisen ahkera Hannu tuumaili olevansa juhlapäivänään lomalla. Todennäköisesti löydämme hänet kuitenkin pelikentiltä.

Onnittelemme Hannua ja kiitämme kaikkia talkoolaisia panostuksestanne SiiPen eteen!