Maksuttomat Hippo-pesiskoulut liikuttavat lapsia Siilinjärvellä

OP Ryhmä ja Pesäpalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen Hippo-pesiskoulujen järjestämisestä. Pesiskouluja järjestetään tänä kesänä 12 paikkakunnalla ja yksi paikkakunnista on Siilinjärvi. Hippo-pesiskoulut toteutetaan neljänä hyvin erilaisena tapahtumana. Päätavoitteena kaikissa tapahtumissa on tukea lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia liikunnan avulla.

Hippo-pesiskoulut on tarkoitettu 3–12-vuotiaille ja heidän perheilleen. Hippo-pesiskoulussa lapset pääsevät liikkumaan valmiilla liikuntapisteellä tutustuen samalla kansallislajiimme pesäpalloon. Tapahtumat ovat osallistujille maksuttomia. Lisäksi lapset saavat osallistumisesta pienen palkinnon ja pääsevät tapaamaan Hippo-hahmoa.

– Pesäpalloliitto tarjosi meille mahdollisuutta järjestää Hippo-pesiskoulua ja tartuimme tilaisuuteen ilomielin. Hippo-konsepti on tunnettu ja arvostettu lasten liikuttaja valtakunnallisesti. Haluamme yhdessä edistää perheiden yhteistä tekemistä ja Osuuspankin arvot, kuten vastuullisuus ja ihmisläheisyys, sopivat seurallemme hienosti, taustoittaa SiiPen junioripäällikkö Jari Komulainen.

– Meillä oli entuudestaan paljon edullista matalan kynnyksen harrastetoimintaa lapsille. Saimme soviteltua Hippo-pesiskoulut suoraan otteluiden yhteyteen Junnusuperturnaukseen ja Siipettärien kotiotteluun. Samalla perheet pääsevät näkemään myös pesäpallo-otteluita oheistoiminnan lisäksi, jatkaa Komulainen.

Kaksi Hippo-pesiskoulua sijoittuu ennalta suunniteltuihin Naperopesis- ja pesiskoulupäiviin ja ne toimivat perhekertoina.

Tarkemmat tiedot ja aikataulut Hippo-pesiskouluista:

  • Perjantai 30.6. klo 16–18 POP Areena. Junnusuperturnauksen aikana liikuntapisteet kentän laidalla.
  • Lauantai 1.7. klo 14–16 Mantun pesäpallokenttä (Siipettäret–Kiteen Pallo Naisten Suomensarjapeli). Toimintoja kentän laidalla ja jaksotauolla kentällä.
  • Torstai 6.7. klo 14.30–16.30 Hamulan koulun kenttä (Naperopesis ja pesiskoulu).
  • Torstai 6.7. klo 17–19 Vuorelan koulun kenttä (Naperopesis ja pesiskoulu)

Lisätiedot:
Junioripäällikkö Jari Komulainen, puh. 040 754 0783, jari.komulainen@siipe.fi