Jee jee SiiPe G!

SiiPen G-junnut koostuvat kymmenestä pelurista, joiden iät vaihtelevat 6-vuotiaista pian kahdeksan vuotta täyttäviin pesiskärpäsen puraisemiin tyttöihin ja poikiin. Monet pelurit ovat aiempina kesinä tutustuneet lajiin pesiskoulun tai naperopesiksen kautta. Onpa muutamat olleet jo kahdella valtakunnallisella pesisleirilläkin.

Tulevana kesänä G-junnut tähtäävät pitkälle; aina Raumalle asti valtakunnalliselle Naperoleirille. Kesälle pelejä toivottiin ja niinpä joukkue on mukana sekä Itäisen alueen Junnusuperissa että G-junnujen aluesarjassa.

Talvikaudella G-junnut ovat saaneet tutustua toisiinsa. Valmennuksesta on huolehtinut reipas joukko SiiPen nuoria pelaajia eli AnnaMira, Minja ja Tilda C-tytöistä ja Miko C-pojista. He ovat seuran junioripäällikkö Jari Komulaisen johdolla ja vanhempien kanssa yhdessä luotsanneet harjoituksia kaksi kertaa viikossa. Onpa treeneissä mukana ollut vanhempia vähintään kerran kuukaudessa tavalla tai toisella ja niinpä treenien yhteydessä salin laidalla istuvan ei tarvitse itsekseen istua, vaan kentältä löytyy juttuseuraa tai mukaan pääsee apukäsiksikin. Jari on meillä ollut mukana niin treenisuunnitelmien teossa kuin heittotekniikan opetuksessakin.

Joukkueen taustoissa pyörii Merja ja Katri. Yksin ei tässä joukkueessa ole tarvinnut mitään tonttia hoitaa, vaan yhdessä on vanhempien kanssa jaettu vastuuvanhempien vuorot treeneihin, seura-asuvastaavan tehtävät, varainhankinnat ja monet muut jutut.

Ensi kesänä aiotaan ottaa Siipettärien ja miesten joukkueen kannustuksessa kovat keinot käyttöön, ainakin silloin kun kummipelaajamme Emmi Julkunen ja Henriikka Anttila näyttävät Mantun maisemissa taitojaan.

Joukkueemme jakaa kuukausittain yhdelle G-junnulle Kotipizza Siilinjärven lahjakortin ja palkinnon saajat joulu- sekä tammikuulta löytyvätkin jo instasta: siipe_g23. Nappaa tili seurantaan ja tule kesällä kentälle katsomaan ja kannustamaan pesisuransa nuorimpia pelureita. Samalla kannatat joukkuetta, kun nautit kentän laidalla kioskin välipaloista.

Yhteisessä matkassa meillä on ollut mukana myös monia tukijoita. Heistä lisää joukkueemme sivuilla.