SiiPen E-poikien joukkueessa pelataan aina täysillä mutta reilusti

E-poikien joukkueessa pelaa 15 reipasta nuorta miestä, joista suurin osa on 2012 syntyneitä ja loput 2013 syntyneitä. Joukkueen selkein vahvuus ja etuoikeus on se, että isoin ydinporukka ja valmennusryhmä ovat pysyneet jo useamman vuoden samana, jolloin pojat ovat kasvaneet pelaamaan yhteen ja toimimaan tiiviinä, kannustavana porukkana. 

Talvikaudella harjoituksia on kolmesti viikossa: kahdesti lajiharjoitukset ja kerran kuntosaliharjoittelua. Kesällä joukkue lähtee aluesarjaan taistelemaan kahden joukkueen voimin – toinen porukka kilpasarjaan ja toinen pelisarjaan. Sarjapelien lisäksi vastustajista otetaan mittaa Itäisen alueen Kunnarileirillä kesäkuussa ja Tenavaleirillä heinäkuussa. Katseet ovat jo tiukasti kesän mittelöissä ja kannuksia on kerätty jo kertaalleen harjoituspelin muodossa Kuopiossa ja lisää on kevään mittaan tiedossa.

Valmennuksesta vastaavat Antti Pasanen, Paavo Väistölä ja Leo Lyytinen. Taustalla käytännön asioita pyörittävät joukkueenjohtajat Marleena Väistölä ja Jaana Turtiainen-Hietainen sekä rahastonhoitaja Mirja Pellinen. Tärkeä osa toiminnan sujuvuuden varmistamisessa on tietenkin myös pelaajien kotijoukot, jotka aktiivisesti ja ansiokkaasti osallistuvat toimintaan mm. varainhankinnan ja kuljetusvastuiden kautta.

Joukkueessa vallitsee tekemisen meininki ja reilun pelin henki. Niin oman joukkueen jäseniä kuin vastustajiakin kunnioitetaan ja pelit pelataan aina täysillä loppuun tuomaripillin viimeisiin vihellyksiin asti. Katso myös joukkueen nettisivu.