SiiPen E-tytöt on sähäkkä ja suuri pesisjengi

SiiPen E-tyttöjen iso joukkue koostuu F- ja E-ikäisistä SiiPen ja tämän kauden aikana mukaan tulleista PuPen tytöistä. Kaiken kaikkiaan E-tyttöjen joukossa on 31 energistä ja pesäpallosta innostunutta tyttöä. Iältään tytöt ovat 9–12-vuotiaita.

Heistä 20 treenaa pelisarjassa ja 11 kilpasarjassa. Tyttöjen valmentajina pelisarjassa toimivat Nina Bredenberg ja Teemu Ilvesniemi ja kilpasarjassa Laurat Rissanen & Väistölä. Molemmilla joukkueilla on osaavat valmentajat, jotka vetävät näiden sähäköiden tyttöporukoiden harjoittelua todella taidokkaasti.

Talviaikana harjoittelemme ahkerasti. Salissa pääsemme treenaamaan 2–3 kertaa viikossa lajitaitoja. Viikonloppuisin ohjelmassa on muuta kuntoa ylläpitävää treeniä, kuten crossfittiä ja näin talvisaikaan osa on käynyt hiihtämässäkin. Keväällä lumien sulettua siirrymme ulkokentille pelaamaan.

Joukkueiden kummipelaajat vierailevat treeneissä ja toivottavasti kesällä näemme heidät myös meidän peleissä. Pelisarjajoukkueen kummipelaajia ovat Roosa Vesalo, Outi Venäläinen ja Sanni Nättinen. Kilpasarjajoukkueen kummeina toimivat Siiri Väistölä, Peppi Pasanen ja Essi Kettunen.

Kesämme kohokohtia ovat leirit. Kesäkuussa matkaamme Kunnarileirille Liperiin ja heinäkuussa Tenavaleirille Lappeenrantaan. Aluesarjaa pelaamme kahdella joukkueella pelisarjassa ja yhdellä joukkueella kilpasarjassa.

E-tytöillä on todella hyvä ja urheilullinen yhteishenki. Joukkueessa kaikki kannustavat toisiaan. Niin pelaajat kuin vanhemmat vetävät yhtä köyttä joukkueen hyväksi. Tältä pohjalta onkin hyvä jatkaa harjoittelua ja taitojen kehittämistä kohti kesää. Katso myös joukkueen nettisivu.