SiiPen miesten harjoituskausi mainiolla mallilla

SiiPen miehet aloittivat yhteisharjoittelun viime marraskuussa. Siitä lähtien yhteiseen viikko-ohjelmaan on kuulunut kolme lajitreeniä Ahmon koululla ja juoksuvuoro Kotkankalliolla. Lisäksi pelaajat ovat huolehtineet voimaharjoittelusta omatoimisesti tai pienryhmissä.

Miesten harjoituskausi on sujunut hyvin ja joukkue on sitoutunut yhteiseen juttuun. Asioita on tehty myös testitulosten perusteella oikein. Osa pelaajista on nimittäin tehnyt omia ennätyksiään nopeudessa jo tässä vaiheessa harjoituskautta. Kehitystä on selvästi tapahtunut myös lyönti- ja heittovoimassa sekä suoritusvarmuudessa.

Syyskaudella harjoittelun painopisteitä olivat korkea toistomäärä lajiharjoittelussa ja peruskunnon kohottaminen niin ulkopeliharjoittelussa kuin fysiikkaharjoitteissakin. Kevättä kohti harjoittelu muuttuu enemmän pelinomaiseksi. Keskeisiä harjoittelussa tulevat olemaan nopeus ja etenemisharjoittelu.

Miehet viettivät leiriviikonloppua 20.–21. tammikuuta. Teemana oli ennen kaikkea pelaaminen. Teeman ympärillä palaveerattiin ja tehtiin pelinomaisia harjoitteita. Lisäksi miehet valitsivat kauden 2023 kapteeniston. Kapteenina toimii Juhani Pirskanen ja varakapteeneina Kalle Miettinen sekä Peetu Makkonen.

– Joukkueessa on jo nyt aistittavissa hyvä henki ja uudet pelaajat ovat päässeet hyvin porukkaan mukaan. Jokainen on motivoitunut ja nyt ensimmäisen leirin myötä myös tavoitteet ovat selkeät kesää varten. Uskon, että meillä on edessämme hieno pesäpallokesä, summaa joukkueen pelinjohtaja ja valmentaja Miko Inola.

Tutustu joukkueeseen:
SiiPe miehet