Siilinjärven Pesis on vastaanottanut nimeämättömältä taholta 10 000€ suuruisen lahjoituksen. Lahjoitus on osoitettu SiiPen juniorityöhön ja sen kehittämiseen seuraavan 5 toimintakauden aikana. Alla lahjoittajan avoin kirje Siilinjärven Pesikselle ja yhteisölle:

 

”Lahjoitetulla summalla velvoitan Siilinjärven Pesiksen johtokunnan käyttämään lahjoitettua summaa juniorityöhön ja sen kehittämiseen. Summa on yhteensä 10 000€ ja sitä on käytettävissä 2000€/toimintakausi, alkaen marraskuun alusta lokakuun loppuun.

Tukea toivon hyödynnettävän SiiPen juniorijoukkueiden toimijoiden keskinäiseen yhteistyöhön ja sitä kautta esimerkiksi toisten lajiseurojen kanssa tukien junioripelaajiemme kasvua ja kehitystä urheilijapolkua noudattaen (harjoittelun monipuolisuus, juoksu, fysiikkavalmennus)

 Tuki on tarkoitettu:

  • välineistön kehittämiseen ja uusimiseen keskittäen hankintoja järkevästi ja yhteistyötä tehden joukkueiden kesken.
  • käytettäväksi junioritoiminnan markkinointiin, sen hyvään koordinointiin ja laadukkaaseen tekemiseen.
  • Siilinjärven pesiksessä toimivan junnuparlamentin kautta tuleviin lasten ja nuorten ideoihin, jotka tukevat yhdessä tekemisen iloa.
  • yhteisöllisyyden ja uusien harrastajien lisäämiseksi esimerkiksi pienimuotoisten tapahtumien järjestämiseksi ja niiden markkinoimiseksi.

 Toivon, että tuen avulla joukkueet katsovat pidemmälle tulevaan ja järkevästi sekä kohdennetusti hyödyntävät tukea. Näin saadaan pidemmällä tähtäimellä turvattua junioreille tulevaisuudessa myös laadukasta juniorityötä, jossa ilo harrastamisesta näkyy ja kuuluu!

 Teette todella arvokasta työtä lasten ja nuorten eteen! Yhteistyötä peliin ja ideoita kehiin ja tekijöitä tekemään.

 Olkaa rohkeita, yhteistyön ja yhteisöllisyyden voima on valtava! Johtokunta vahvistaa ja toimeenpanee toteutettavat ideat.

 Iloisuutta tekemiseen!”

 

Siilinjärven Pesiksen johtokunta on saattanut lahjoituksen tiedoksi ja toimeenpantavaksi lahjoittajan tarkoituksen mukaisesti. Samalla johtokunta kiittää lahjoittajaa koko Siilinjärveläisen pesäpalloyhteisön puolesta ja toivoo tämän lahjoituksen mahdollistavan junioritoimintaan osallistumisen mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle.

Samalla johtokunta haluaa oikaista julkisuudessa esitettyjä lausuntoja seuran talouspohjasta ja toiminnasta:

Siilinjärven Pesis on vakavarainen ja velaton seura. Tämä lahjoitus ja jo aiemmin tehdyt toimenpiteet mahdollistavat entistä tehokkaammin strategian toteuttamisen: ”Kasvattaa seuraava menestyksen sukupolvi oman toiminnan kautta”. Menestys on rakennettu tällä vuosituhannella samoista lähtökohdista alle kymmenessä vuodessa ja se on mahdollista edelleen. Joukkueiden koostumuksista ja toiminnasta tulevana kautena tiedotamme erikseen.

 

Siilinjärvellä 19.10.2022 Siilinjärven Pesis, johtokunta