Maailman ensimmäinen ManttuFest juhlitaan Siilinjärvellä elokuussa – tapahtumaliput saat edullisesti maaliskuussa

Siilinjärven legendaarisella Mantun pesäpallostadionilla järjestetään ManttuFest lauantaina elokuun 24. päivä. Tapahtuman järjestää Siilinjärven Pesis ry (SiiPe) yhteistyökumppaneineen. Uusi tapahtumatulokas tuo lavalle kolme kotimaista huippuartistia ja myös paikallista musiikkiosaamista.

Illan pääesiintyjä Sexmane on yksi Suomen suosituimmista ja kuunnelluimmista artisteista. Räppäri Sexmane eli Max Sene on ampaissut valtakunnalliseksi tähdeksi suoraan Siilinjärveltä. Onkin hienoa saada Sexmane esiintymään omille kotikulmilleen.

Historiallista tapahtumaa tähdittävät myös ANI ja Olli Halonen. Luova ja lahjakas ANI on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista pop-lupauksista. Mainiosti menestynyt Olli Halonen säveltää ja sanoittaa kappaleensa itse ja onpa Savossa syntynyt hänkin.

Lisäksi tapahtumassa esiintyy hieman myöhemmin julkaistava paikallinen bändi ja siilinjärveläinen nuori DJ Vänskä.

– Siilinjärveläiset ovat toivoneet lisää musiikkitapahtumia, joten halusimme omalta osaltamme vastata toiveisiin. Ja onhan se hienoa saada Siilinjärven oma poika ensimmäiseksi pääartistiksi ManttuFestiin. Teemme jatkossakin yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ja lainaamme mielellämme Mantun hienoja puitteita tapahtumakäyttöön, ilman minkäänlaista kilpailuasetelmaa, kertoo ManttuFestin tapahtumapäällikkö ja SiiPen puheenjohtaja Tero Karttunen.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset musiikin ystävät. Tapahtumassa on erillinen K18-anniskelualue.

– Artistikattaus on rakennettu niin, että siitä löytyy mieluisia vaihtoehtoja nuorten ja aikuisten makuun. Tapahtumaa rakennetaan turvallisuus ja vastuullisuus edellä ja sillä ajatuksella, että niin tapahtumavieraille kuin naapuruston asukkaillekin jää ManttuFestistä hyvä mieli, tapahtumatuotannosta vastaava Jani Huttunen toteaa.

Tapahtuman verkkosivut, somekanavat ja lippukauppa avautuivat 18.3.2024. Early Bird -lippuja on myynnissä maaliskuun ajan. Lisäksi on tarjolla rajoitettu määrä VIP-lippuja.

Tervetuloa kumppaniksi tai talkoolaiseksi

ManttuFestistä on tarkoitus tehdä jokavuotinen tapahtuma Siilinjärvelle. Tapahtuma onkin erinomainen tilaisuus tuoda yritystäsi ja brändiäsi esille. Tapahtumaan on tulossa kävijöitä hyvin monesta eri kohderyhmästä, jopa vauvasta vaariin. Tapahtumanäkyvyyden lisäksi tarjoamme kumppaneille näkyvyyttä myös verkkosivuillamme ja somekanavissamme.

Toivotamme hyvät tyypit tervetulleiksi talkoisiin hyvään seuraan. Talkootehtäviä on tarjolla monenlaisia. Ennen kaikkea pääset luomaan Siilinjärvelle jotain uutta. Lisäksi saat talkoolaisena arvokasta kokemusta tapahtuman järjestämisestä. Pääset myös kuulemaan huippumusiikkia ja nauttimaan hauskasta menosta.

Tutustu ManttuFestin verkkosivuihin ja osta liput Early Bird -hinnalla!
Ota ManttuFest seurantaan Facebookissa ja Instagramissa!