Puheenjohtajan kynästä

Nöyrin mielin otin vastaan seuran puheenjohtajuuden torstaina 27.10.2022. Lämmin kiitos vielä Pasasen Jukalle edellisistä kuudesta vuodesta. Ajattelin kirjoittaa blogimaisesti kuulumisia, kun aikaa ja sanottavaa on. Tuleva vastuu kaikesta on ilman muuta iso.

Kuka olen?

Olen 43-vuotias perheenisä. Leipätyökseni toimin Siilinjärven HalpaHallin myymäläpäällikkönä. Itselläni ei ole pesistaustaa pelaajana, mutta oma poikani on pelannut pesistä nyt seitsemän vuotta. Sen ajan olen tutustunut seuratoimintaan ja viimeisen vuoden myös johtokuntatyöskentelyyn. Lisäksi viimeiset kahdeksan vuotta olen ollut HalpaHallin kautta seuran yhteistyökumppanina. Ehkä katselen toimintaa eri silmin tai näkökulmasta kuin aiemmin. Toisaalta en ole niin syvällä lajissa ja toiminnoissa kuin edeltäjäni.

Mitä olemme jo tehneet?

Takana on kaksi viikkoa ja kaksi kokousta johtokunnan kanssa. Juuri nyt tärkeätä on tulevaisuuden suunnittelu. Olemme laittaneet jalkeille muutaman tiimin viemään eteenpäin erilaisia toimintoja, kuten viestintää ja markkinointia, urheilutoimintaa, taloutta ja pelitapahtumia. Tämän lisäksi olemme aloittaneet strategiasuunnittelun sekä junioripäällikön ja seuratyöntekijän rekrytoinnit.

Kukaan ei pärjää seuratyössä yksin. On ollut mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin ja huomata, miten paljon meillä on potentiaalia omissa jäsenissämme. Jokainen tuo omalla persoonallaan ja kokemuksellaan omat vahvuutensa toimintaan ja niiden kautta saamme nauttia laadukkaasta tekemisestä.

Mitä kohti olemme menossa?

SiiPe on perinteikäs pesäpalloseura. Emme ole koskaan antaneet periksi, emmekä anna nytkään. Tärkein tehtävämme on edelleen liikuttaa ihmisiä. Sitä tehtävää haluamme tukea niin hyvin kuin voimme. On ollut hienoa huomata innostuneisuus ja henki, joilla nyt teemme uutta huomista. Todella mahtavaa on olla tässä mukana.

Viime vuosina seura on investoinut uuteen Mantun huoltorakennukseen ja pesiskenttiimme. Yhteistyökumppanit ovat olleet mukana tukemassa ja uskon, että he ovat jatkossakin. Työsarkaa riittää ja toivonkin myös uusia kasvoja hommaan mukaan. Tarjolla on mukavaa yhdessä oloa ja samalla mahdollisuus seurata ja olla mukana saavuttamassa tulevaa. Tavoitteet on asetettu ja niiden eteen olemme täysillä tekemässä työtä ☺️

Pesisterveisin,
Tero Karttunen