Siilinjärven Pesiksen naiset ja miehet rakentavat uutta huomista

SiiPen edustusjoukkueiden rakentaminen on hyvällä mallilla. Sekä naiset että miehet pelaavat kaudella 2023 Suomensarjassa. Molemmissa joukkueissa on runsaasti omia kasvatteja – myös paluumuuttajia ja välivuoden jälkeen lajin pariin takaisin tulleita.

Naisten ykköspelinjohtajana jatkaa Tommi Luostarinen ja kakkospelinjohtajana Niko Tunninen. Pelaajia on tällä hetkellä ringissä 15. Joukkueen harjoituskausi on ollut käynnissä jo puolitoista kuukautta. Tänä viikonloppuna leireillään.

– Harjoituskauden aikana jokaisen joukkueen jäsenen pitää pystyä tekemään asioita arjessa aiempaa laadukkaammin. Esimerkiksi ravintoon ja palautumiseen on panostettava isosti. Hyvin tehdystä työstä on mahdollista saada palkinto sitten syksyllä 2023. Nyt meidän on yhdessä tehtävä se työmäärä, jota palkintoon vaaditaan. Itselläni on se fiilis, että olemme siihen valmiita, kertoo Tommi.

Miesten joukkueen pelinjohtaja-valmentajana on aloittanut Miko Inola, joka jo viime kesänä päätti lopettaa peliuransa jokeripelaajana. Valmennusapuna on myös pelaajan rooliin palaava Otto Hoffren, joka on tehnyt ison työn joukkueen kasaamisessa. Miesten joukkue täydentynee vielä talven aikana niin valmennuksen kuin pelaajienkin osalta.

– Hyvillä mielin lähdemme tulevalle kaudelle. Tärkeintä tässä joukkueessa on, että jokainen pelaaja nauttii harjoittelusta ja pelaamisesta. Siinä sivussa se kilpailullinenkin menestys toteutuu, jos intohimo säilyy, Otto kommentoi.

Edustusjoukkueiden kuulumisista kerromme lisää talven kuluessa. Toivotamme kaikki SiiPe-fanit tervetulleiksi pesiskatsomoihin Mantulle ja POP Areenalle ensi kesänäkin. Myös kausikortit kesän 2023 peleihin tulevat myyntiin pian.

Siipettäret 2023

Elli Airaksinen
Emmi Julkunen
Elsi Katainen
Oona Katainen
Essi Kettunen
Nelly Kiiski
Susanna Laaksonen
Ninni Pasanen
Peppi Pasanen
Maisa Sirkkiä
Ronja Varis
Tiia-Mari Veikanmaa
Outi Venäläinen
Roosa Vesalo
Siiri Väistölä

Tommi Luostarinen, PJ
Niko Tunninen, 2. PJ
Sami Varis, valmentaja
Teemu Leppämäki, fysiikkavalmentaja

Jarno Andronoff, jojo NSS
Tiina Pulkkinen, jojo NSS
Seija Veikanmaa, jojo BT
Nina Kokkola, rahastonhoitaja
Tiina Laaksonen, talkoovastaava

SiiPen miehet 2023

Tuomas Heikkilä
Otto Hoffren
Jesse Jormalainen
Roope Jälkö
Ville-Veikko Korhonen
Santeri Lahti
Peetu Makkonen
Kalle Miettinen
Joonas Mykkänen
Juhani Pirskanen
Juho Reid
Matias Rönkä
Onni-Matias Salmela
Harri Savander
Roni Vainikainen

Miko Inola, valmentaja, PJ
Otto Hoffren, valmentaja

Rauno Tuomainen, jojo
Kari Kinnunen, jojo
Mika Rönkä, jojo, huoltaja