SiiPen F-tytöt persoonia pullollaan

F-tyttöjen joukkue koostuu nyt 13 pelurista. Osalle pesisvuosi on ensimmäinen. Osa on jo aiempina kesinä maistellut pelien jälkeisen jäätelön tai kioskin mokkapalan sekä leirien tuoman riemun ja väsymyksen. Leirit ovat kesämme kohokohtia ja niinpä lähdemmekin mukaan Itäisen alueen Kunnarileirille Jyväskylään sekä valtakunnalliselle Naperoleirille Haminaan.

Talvikausi on pyörinyt mitä monipuolisimpien treenien ympärillä. Pesiksen perustaitojen sekä liikunnan riemun kokemuksista meillä vastaavat Nina, Teemu ja Pete noin kaksi kertaa viikossa.

Olemme treenanneet Hamulassa vanhempien kanssa ja kaveritreenien merkeissä hankipesistä Mantulla pelaten. Semppiksellä pelureiden hyvinvointipäivässä pohdimme peseytymisen tärkeyttä ja terveellisen ruokailun taitoja sekä suunnistimme pesisvisan merkeissä. Muutaman kerran olemme päässeet Ahmon isolle salille lyömään pitkiä lyöntejä ja pelaamaan. Pelejä on saatu pystyyn niin vanhempia vastaan kuin harjoitusottelussa seuramme G-junnuja vastaan. G-junnut tarjosivatkin meille hyvää pelitreeniä ja toivomme, että joukkueiden yhteistyö jatkuu.

Vanhemmat ovat olleet mukana niin pikkujouluisissa harkoissa kuin treenipelivastustajina ja kylläpä salin reunalle aina joku eksyy ja unohtuu seuraamaan tyttöjen touhua. Kiitos, että olette lähteneet touhuihin mukaan kaiken muun joukkueelle tehdyn talkootyön ja kuljetus- sekä huoltopalvelujen lisäksi!

Meillä oli ilo jo ennen joulua kuulla, että edustusjoukkueen kummipelaajat pääsevät mukaan touhuihimme. Niinpä pikkujouluissamme nähtiin Emmi ja Roosa-peluritonttu sekä pelurit vs. vanhemmat ottelussa Ronja ja Essi toimivat erittäin auttavaisina ja opettavaisina tuomareina. Kaikenlaisia yhteistyökuviota onkin suunnitteilla kummipelaajien kanssa. Otamme yhteyksiä sekä etänä että läsnäololla.

Matkaamme voit seurata Instagramissa @siipe_f_tytot_2023 sekä Junnut Pelaa Pesistä -YouTube-kanavalla.

F-tyttöjen nettisivu