SiiPen G-junnujen iloinen joukko odottaa jo pelikesää

g-junnut

Meillä G-junnuissa odotellaan jo kovasti kesää ja pelejä. Joukkueemme vahvuus on tällä hetkellä 10 pelaajaa. Joukkueessamme pelaa sekä tyttöjä että poikia. Suurimmalla osalla on jo pelikokemusta viime kesältä JunnuSuperista ja Naperoleiriltä.

Talvikauden olemme harjoitelleet Jannen, Maukan ja Tildan johdolla 1–2 kertaa viikossa. Mukana treeneissä on aina myös innokkaita vanhempia, mikä onkin aivan mahtava juttu!

Pelaamisen makuun pääsimme viikko sitten, kun F-tytöt heittivät haasteen harkkapelin muodossa. Alkujännityksestä selvittyämme lyönnit alkoivat napsua hienosti ja nähtiinpä ulkokentälläkin upeita kiinniottoja. Pelaaminen tuntui niin mukavalta, että yhteistyötä F-tyttöjen kanssa päätettiin harkkapelien muodossa jatkaa.

Kummipelaajamme Siiri, Nelly ja Ninni ovat myös vierailleet treeneissämme. Mukavaa, että olemme saaneet omat kummipelaajat tsemppaamaan meidän tiimiä.

Otamme iloiseen joukkoomme innolla vastaan uusia pesiksestä kiinnostuneita tyttöjä ja poikia. Jos olet 2015 tai 2016 syntynyt tyttö tai poika ja kiinnostunut kokeilemaan pesisharrastusta, tule tutustumaan treeneihin Hamulan koululla maanantaina 13.3. 18.15–19.15.

Pesisterveisin,
G-junnut ja taustatiimi

G-junnujen nettisivu