Vauhdikkaat ja innokkaat F-pojat

SiiPen F-pojat on vauhdikas ja innokas joukkue, jossa pelaa yksitoista 8–10-vuotiasta poikaa. Talvikaudella pojat ovat treenanneet ahkerasti ja monipuolisesti muun muassa lajin perustaitoja tulevaa pesiskesää varten.

Talvikauden kohokohtia ovat olleet harjoituspelit E-tyttöjen pelisarjajoukkuetta vastaan. Näissä harjoituspeleissä joukkue on päässyt lyömään kovaa ja hiomaan pelikuvioitaan. Keväällä on tarkoituksena pelata harkkapelejä myös Puijon Pesiksen junioreita vastaan. Kesällä joukkue osallistuu aluesarjan lisäksi myös Liperin Kunnarileirille sekä valtakunnalliselle Naperoleirille Raumalla.

Joukkueen valmennustiimissä toimivat Tuomas, Janne, Petri, Anssi ja Maukka. Joukkueenjohtajat Anni ja Jenni toimivat aktiivisesti yhteistyössä valmennustiimin, vanhempien ja seuran kanssa. Joukkue on aina tiimi ja kaikkien taustatoimijoiden rooli on tärkeä.

Poikien mielestä pesäpallossa on parasta lyöminen ja syöksyminen, unohtamatta joukkuekavereita. Harjoituksissa alkulämmöt otetaan usein jaffapallon merkeissä poikien toiveesta. Pesiskesältä he odottavat paljon pelejä ja tietysti leirejä. Pesisleirit ovat ikimuistoisia elämyksiä, joita muistellaan pitkään. Leirikokemukset kannustavat myös jatkamaan harrastuksen parissa.

Tämän kevään uutena juttuna aloitellaan kummipelaajatoimintaa. Olemmekin saaneet joukkueelle kummipelaajat, Nea Puurusen, Nelly Kiiskin ja Martti Röngän, naisten ja miesten edustusjoukkueista. Kesällä varmasti nähdään heidän kanssaan myös Mantulla.

Pieneen joukkueeseen on etsitty lisäpelureita kaveriharkkojen ja somen avulla. Mukaan mahtuu edelleen. Aiempaa lajikokemusta ei tarvita, mielenkiinto riittää. Pesäpallo on monipuolinen ja mukava harrastus. F-pojat toivottavat kaikki halukkaat tervetulleiksi tutustumaan joukkuetoimintaan!

Enää pari kuukautta ja pääsemme ulos pesiskentille, innolla siis kohti pesiskesää 2024. Joukkueen kuulumisia voit seurata Instagramista @siipe_fpojat. Katso myös joukkueen verkkosivut.